top of page

Wij hopen in de loop van 2021 weer een HR-Event te kunnen organiseren!

Tijdens ons laatste HR-Event (de 21e editie) in de Witte Zaal van de Mediacentrale hadden wij Heidi Jansen (auteur van 'Werk en Zingeving' en 'De Loopbaantrechter') te gast. Haar lezing met als prikkelende titel 'Van Succesvol naar Zinvol' heeft ons allen laten nadenken over hoe wij een andere invulling kunnen geven aan ons werk. Waar haal jij je plezier, voldoening en betekenis uit? Het was een mooie en inspirerende bijeenkomst!

De gastsprekers voor ons eerstvolgende HR-Event staan al in de startblokken. Het wachten is op het moment dat we weer grotere bijeenkomsten mogen organiseren. Wij hopen dat we dit in de loop van 2021 weer kunnen doen.

Bent u HR-professional en wilt u ook deelnemen aan één van onze HR-Events?

Dan kunt u informatie krijgen via: info@jxcloopbaan.nl


bottom of page