top of page

Beppie Reumer

Vitaliteitscoach
Als verzuim- en re-integratiedeskundige bij een grote zorginstelling heb ik jarenlang mensen die hun eigen werk niet meer konden doen, gecoacht en begeleid. Vanaf 2011 werk ik zelfstandig als bedrijfsmaatschappelijk werker en vitaliteitscoach. Ik ben blij met die stap, omdat ik nu kan doen waar ik het beste in ben en waar mijn hart ligt, namelijk mensen faciliteren om op een andere manier naar de situatie en naar zichzelf te kijken.

 

Ik vind het waardevol als mensen andere, soms onvermoede kanten van zichzelf gaan zien en merken hoeveel ze eigenlijk kunnen. Het doel hiervan is natuurlijk het verhogen van het zelfvertrouwen, het verbeteren van het persoonlijk functioneren en het op een heldere manier presenteren van jezelf in het (toekomstige) werk.

 

De accenten liggen voor iedereen anders en daarom is coaching altijd op de persoon afgestemd. Het is belangrijk dat mensen een duidelijk zicht hebben op wie ze zijn en hoe ze overkomen. Dat maakt dat je eigenheid en zelfvertrouwen kunt uitstralen. Ik wil hen daarbij helpen, en dat met kritische aandacht, een frisse blik en een goede intuïtie voor waar het werkelijk om draait.

 

Vaak is er het een en ander voorafgegaan aan een re-integratie- of loopbaantraject. Ook dat verdient aandacht. Professioneel en vanuit een warm hart houd ik een eerlijke spiegel voor. Hiermee hoop ik dat er positieve veranderingen zullen ontstaan in het werk en het leven van de mensen die ik coach voor jobXchange. Soms zijn het grote veranderingen, maar ook subtiele aanpassingen kunnen een patroon doorbreken; dat kan erg verrijkend zijn!

Beppie_studio_03.jpg
bottom of page