Bezoekadres
Helperpark 304
Groningen

06 - 20 68 99 72
050 – 211 24 96
info@jxcloopbaan.nl

© jobXchange 

Webdesign: Wisemice

Fotografie: LS Fotografie

Please reload

Recente berichten

Ons eerstvolgende HR-Event staat gepland voor april 2020!

11/10/2018

Op donderdag 4 oktober jl.  hebben wij wederom in de Witte Zaal van de Mediacentrale een HR-Event georganiseerd. Tijdens de 21e editie hadden wij Heidi Jansen (auteur van 'Werk en Zingeving' en 'De Loopbaantrechter') te gast. Haar lezing met als prikkelende titel 'Van Succesvol naar Zinvol' heeft ons allen laten nadenken over hoe wij een andere invulling kunnen geven aan ons werk. Waar haal jij je plezier, voldoening en betekenis uit? Het was een mooie en inspirerende bijeenkomst!

 

Bent u HR-professional en wilt u ook deelnemen aan één van onze HR-Events?

Dan kunt u informatie krijgen via: info@jxcloopbaan.nl

 

 

 

 

Please reload