Please reload

Recente berichten

Ons eerstvolgende HR-Event staat gepland voor april 2020!

19/12/2019

Tijdens ons meest recente HR-Event (de 21e editie)  in de Witte Zaal van de Mediacentrale hadden wij Heidi Jansen (auteur van 'Werk en Zingeving' en 'De Loopbaantrechter') te gast. Haar lezing met als prikkelende titel 'Van Succesvol naar Zinvol' heeft ons allen laten nadenken over hoe wij een andere invulling kunnen geven aan ons werk. Waar haal jij je plezier, voldoening en betekenis uit? Het was een mooie en inspirerende bijeenkomst!

 

Bent u HR-professional en wilt u ook deelnemen aan één van onze HR-Events?

Dan kunt u informatie krijgen via: info@jxcloopbaan.nl

 

 

 

 

Please reload

06 - 20 68 99 72
050 – 211 24 96
info@jxcloopbaan.nl

Bezoekadres
Helperpark 304
Groningen

© jobXchange 

Webdesign: Wisemice

Fotografie: LS Fotografie