HR-Events

Sinds 2007 organiseren wij onze succesvolle (lunch)bijeenkomsten gericht op professionals uit het HR werkveld met  interessante thema’s en boeiende gastspreker(s). Vanaf 2013 organiseren wij deze HR-Events met samenwerkingspartner Bureau Allersma.

 

Tijdens onze HR-Events willen wij in informele sfeer onze opdrachtgevers en zakenrelaties ontmoeten en hen onderling op de inhoud verbinden, zodat nieuwe ideeën ontstaan en kennisuitwisseling plaatsvindt. Inmiddels hebben we vele interessante sprekers te gast gehad, zoals: Kootstra Rijpkema Advocaten, Albert Nieuwenhuis, Aaltje Vincent, Arjen van Leeuwen en Anique Wijnhoud.

Ons meest recente HR-Event was de lezing 'Van Succesvol naar Zinvol' verzorgd door Heidi Jansen; opleider, schrijver en ontwikkelaar op het gebied van werk en Loopbanen. Samen hebben we nagedacht over hoe het anders kan in het werk. Ook dit was weer een mooie en inspirerende bijeenkomst!

Afhankelijk van de maatregelen die zijn en worden getroffen in verband met de corona-crisis verwachten wij dat ons eerstvolgende HR-Event in het voorjaar van 2021 zal plaatsvinden. Wij houden u op de hoogte.

 

Voor meer informatie over onze events: info@jxcloopbaan.nl

Impressie

HR-Event in de Mediacentrale