Tilly Dragt

Re-integratiecoach

Jarenlang ben ik werkzaam geweest binnen een afdeling P&O en heb hierdoor veel ervaring opgedaan met re-integratievraagstukken.

Tijdens mijn loopbaan in de gezondheidszorg als verpleegkundige, opleidingsadviseur en P&O adviseur heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van opleiden, begeleiden, verzuimbegeleiding, loopbaanadvies en werving en selectie. In de verzuimbegeleiding heb ik in de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd, in het bijzonder van wet- en regelgeving en de begeleiding van medewerkers bij inzet van 2e spoor re-integratie. Mijn passie ligt bij mensen perspectief bieden die (veelal onvrijwillig) afscheid moeten nemen van hun baan.

 

In mijn optiek is ieder mens uniek en is er voor een ieder een plek op de arbeidsmarkt. Ik laat cliënten inzien dat er andere (baan)mogelijkheden zijn vanuit hun kwaliteiten en hun passie. Door vertrouwen te geven, integer te zijn, veiligheid te creëren en perspectief te bieden zet ik mensen weer ‘in hun kracht’, zodat hun leven weer in balans komt. Samen met mijn cliënt streef ik hetzelfde doel na; een nieuwe passende baan!

 

Robert en ik kennen elkaar al langere tijd van het Loopbaan Advies Netwerk Nederland (LANN) en van daaruit is ook onze samenwerking tot stand gekomen. Voor jobXchange word ik ingezet voor 2e en 3e spoor re-integratietrajecten.