Please reload

Recente berichten

Donatie aan Stichting Dierenmissies

19/12/2019

Het is inmiddels een goede traditie geworden dat wij aan het einde van het jaar een mooi bedrag doneren aan een goed doel. Er zijn natuurlijk ontzettend veel goede doelen te bedenken en ze kunnen ons geld allemaal goed gebruiken. Wij hebben er voor gekozen om een vuist te maken tegen dierendumping c.q. dierenleed. Dat is dan ook de reden waarom wij tegen het einde van het jaar geld doneren aan organisaties die volledig afhankelijk zijn van vrijwilligers en giften. Onze eigen hond Bowie komt uit een asiel in Spanje en was daar extreem ongelukkig. Wij hebben hem nu een jaar en het is de meest fantastische hond die je je maar kunt wensen! Vanuit jobXchange doneren wij daarom dit jaar graag aan Stichting Dierenmissies. Deze stichting regelt adoptiebemiddeling en transport van dieren en goederen van en naar asiels in Spanje.  

Wij wensen onze klanten, opdrachtgevers en zakenrelaties hele fijne feestdagen en een mooi, gelukkig en vooral gezond 2020!

 

 

 

 

Please reload

06 - 20 68 99 72
050 – 211 24 96
info@jxcloopbaan.nl

Bezoekadres
Helperpark 304
Groningen

© jobXchange 

Webdesign: Wisemice

Fotografie: LS Fotografie